Autor: 021.rs

Novi Sad
25.07.2022.
12:27
Nakon remija sa Spartakom, 0:0, trener Vojvodine Milan Rastavac kaže da je zadovoljan nastupom svog tima, poželevši da "stara dama" uvek tako deluje.
  • A

    26.07.2022 15:51
    A
    Tanko je to jos sve.
  • Nikola

    25.07.2022 12:49
    E moj lastavica
    Tek ces videti kad dodju jače ekipe koliko si loše neke igrače procenio i precenio bolje sa nisi vršio.izmene mnogo loše ste posle toga igrali Onog siledziju sa brojem 11 što si mu ukazao poverenje sa bude kapiten zar nevidis da dečko nema pojma da je dobio i drugi žuti izgubili bi utakmicu on sam sa sobom prica pogledaj njegovu statistiku na osnovu drugih igrača jer ti neko pripremio da mora da bude u timu nema snage od kada je prelezao koronu očigledno ima neke posledice pošalji fa na test opterećenja pa ces videti sa čime raspolaže a i.mator je nevole ga ni igrači ni navijači Napred voso do pobede

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna